Follow on Facebook Follow on Twitter Follow on Google buzz RSS

3.27.2009

The State of... Solid-State DrivesEveryone has heard of a Hard Drive. Its the object in your computer that stores all your data that we hold so dear to us. However, many of you may not know what a Solid-State Drive (SSD) is. A Solid State Drive is a new hard drive that has no moving parts, unlike our current hard drive. Soon they will be faster, more reliable, and did I mention faster? One of the common "bottlenecks" of a computer is the hard drive, so a faster one will certainly be sweet! Right now they are pretty expensive, but within a few years they should be a bit more reasonable.

Here is a great article on the low-down of SSDs, including their pros and cons at the moment.

I am excitedly awaiting their increase in speed and their decrease in cost.

/me does Mr. Burns' finger thingyShare

1 Comment:

replicahorlogesnederland said...

 Deze Breitling Transocean lederen band beschikt over een goed replica horloges nederland gekloond wijzerplaat. De elementen op het overeen met die op de originele het. Plus, de functies goed te laten werken. De chronograaf op drie o 'klokuur dealer aan de militairen, degenen die aan 6 is de kleine secondewijzer, en de een op 9:00 is een stopwatch. Ieder van hen werken, en dat is een groot ding voor een
replica horloges breitling. Ook wordt de zaak gemaakt van gepolijst staal en is voorzien van de kant pushers en kroon. De lederen band ziet er ook goed uit, en je kunt zien dat het van hoge kwaliteit. De beweging is batterijduur. Het houdt een goede tijd. Waren er geen significatieve tijd verliezen, dus er is niets negatiefs te zeggen over het hier ook niet. Als je een fan van de Transocean Unitime bent, Deze replica horloges rolex is de moeite waard. Het is een geweldige ongedwongen stuk dat je kunt dragen bij vele gelegenheden.